Teràpia adults

Som especialistes en tractaments per a la depressió, l’estrès, l’ansietat, els trastorns alimentaris, trastorns de personalitat, etc.

Teràpia adolescents

Tractem en els adolescents trastorns de conducta, les dificultats en la integració i l’aprenentatge, adiccions, l’agressivitat, etc.
 

Peritatges judicials

Fem informes pericials per als sectors del dret laboral, civil i de la família. No dubti en consultar-nos, l’atendrem amb molt de gust.

Gabinet de Psicologia Catalunya

Benvinguts al Gabinet de Psicologia Catalunya, un centre terapèutic amb més de 22 anys d’experiència al servei de la salut mental.
Comptem amb grans qualitats humanes i científiques i destaquem en la branca de la psicologia, la qual cosa ens permet garantir-li excel•lents resultats en el seu tractament.
El nostre objectiu és l’excel•lència en el servei donat al pacient a través d’una pràctica clínica integral i innovadora basada en la dignitat de la persona i en el respecte de la vida humana; també volem oferir una atenció mèdica eficient, rigorosa i responsable, en constant esperit de millora i acompanyada sempre per un tracte i servei de qualitat, tant humana com essencial, molt proper a la realitat personal i única de cada pacient
Al Gabinet de Psicologia Catalunya li garantim que obtindrà un resultat esperat segons les expectatives que li van ser anticipades al moment de la consulta prèvia, per a això posem a la seva disposició les màximes possibilitats humanes i tècniques al nostre abast per a obtenir el millor resultat possible.
Sempre estem compromesos amb la salut i el benestar dels nostres pacients, per aquesta raí, apliquem les millors solucions. Ens trobem situats a la localitat de Cerdanyola del Vallès. L’esperem.
Consultas EN LÍNEA

Reserva Tu Sesión Online: Concertar Una Cita