Teràpia Adolescents

L’adolescència és una etapa de desenvolupament crucial a la vida d’una persona, on poden sorgir una varietat de trastorns i dificultats emocionals El nostre objectiu és oferir un espai segur i acollidor on els adolescents i les seves famílies puguin trobar el suport necessari per superar aquests desafiaments i assolir una vida plena.

El nostre enfocament terapèutic abasta una àmplia gamma de trastorns comuns que afecten els adolescents. Alguns trastorns inclouen problemes de conducta, consum de substàncies, addiccions al joc, comportaments addictius en general, fracàs escolar, dificultats d’aprenentatge, timidesa i fòbia social, entre d’altres.

mobil adolsecentes

Som especialistes en teràpies adaptades a les teves necessitats

Ansietat i pors

Els trastorns d’ansietat, com ara el trastorn d’ansietat generalitzada, trastorn de pànic, fòbies específiques i trastorn d’ansietat social, són comuns en els adolescents i poden tenir un impacte significatiu en la qualitat de vida..

A Psicologia Catalunya, oferim teràpies efectives per ajudar els adolescents a superar aquests trastorns i aprendre a manejar la seva ansietat de manera saludable.

Trastorns conducta

Els trastorns de conducta en els adolescents, com ara el trastorn de conducta o el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), poden afectar negativament el seu funcionament social, acadèmic i familiar.

A Psicologia Catalunya, oferim teràpies dissenyades per abordar aquests trastorns i ajudar els adolescents a desenvolupar habilitats adequades de conducta i control d’impulsos.

Comportament desafiant

El comportament desafiador en els adolescents es pot manifestar a través de conductes disruptives, agressivitat, desobediència i manca de respecte per figures d’autoritat. Aquestes dificultats poden impactar negativament en el funcionament social, familiar i acadèmic. A la nostra clínica, oferim teràpies efectives per abordar i modificar aquests patrons de comportament desafiant.

Dificultats Aprenentatge

Les dificultats d’aprenentatge, com ara la dislèxia, la discalcúlia o el trastorn del processament auditiu, poden afectar significativament el rendiment acadèmic i l’autoestima dels adolescents.

Psicologia Catalunya, oferim teràpies especialitzades per abordar aquestes dificultats i ajudar els adolescents a desenvolupar estratègies d’aprenentatge efectives.

Depressió i baixa autoestima

La depressió és un trastorn comú que pot afectar greument el benestar emocional i el funcionament diari dels adolescents. A Psicologia Catalunya, oferim teràpies efectives per ajudar els adolescents a superar la depressió i recuperar una vida equilibrada i satisfactòria.

La baixa autoestima és un problema comú entre els adolescents i pot tenir un impacte negatiu en la seva confiança, relacions i èxits acadèmics. Oferim teràpies dissenyades per millorar l’autoestima i promoure una imatge positiva de si mateixos.

Timidesa i fòbia social

La timidesa i la fòbia social són desafiaments emocionals que poden afectar la vida social i emocional dels adolescents.

A Psicologia Catalunya, oferim teràpies especialitzades per ajudar els adolescents a superar aquests problemes i millorar la seva confiança en situacions socials.

Fracàs Escolar

El fracàs escolar pot tenir un impacte significatiu a l’autoestima, la motivació i el benestar general dels adolescents.

A la nostra clínica, oferim teràpies enfocades a abordar les causes subjacents del fracàs escolar ia desenvolupar estratègies efectives per millorar el rendiment acadèmic.

"El nostre objectiu és proporcionar un enfocament integral i personalitzat per ajudar els adolescents a superar aquests desafiaments i assolir el seu màxim potencial acadèmic i social. Autocontrol i control d'impulsos."

Descobreix el teu potencial interior

Supera les teves pors, desenvolupa la teva autoestima i aconsegueix les teves metes personals amb el suport dels nostres professionals de la psicologia.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?

Nuestro horario:
Lunes a Viernes de 9:00h a 20:00h