Peritatjes Judicials

A Psicologia Catalunya som aquí per brindar suport i assessorament expert en situacions legals complexes, aportant coneixements científics i experiència professional en el context judicial.

Els peritatges judicials són avaluacions psicològiques realitzades per psicòlegs experts que brinden informació i opinions tècniques imparcials per ajudar els tribunals a prendre decisions informades en casos civils, de família i laborals. Aquests informes pericials es basen en una avaluació exhaustiva de les parts involucrades i poden abordar una àmplia gamma de qüestions relacionades amb la salut mental, les relacions familiars, la capacitat parental, el dany psicològic i l’entorn laboral.

Els nostres serveis de peritatges judicials estan dissenyats per proporcionar una perspectiva professional

Dret civil

A l’àmbit del Dret Civil, els nostres peritatges judicials poden ser de gran utilitat en casos de reclamacions de danys i perjudicis, avaluant l’impacte psicològic i emocional que una situació determinada ha tingut en un individu. També podem proporcionar avaluacions en casos de negligència, avaluant el grau de dany psicològic sofert i el seu impacte a la qualitat de vida.

Dret de família

En l’àmbit del dret de família, els nostres peritatges judicials són fonamentals per ajudar els tribunals a prendre decisions relacionades amb la custòdia i el règim de visites dels menors. Avaluem les habilitats parentals, el benestar emocional dels menors i les dinàmiques familiars per brindar una visió objectiva i experta en el procés de presa de decisions.

Dret Laboral

A l’àmbit del Dret Laboral, els nostres peritatges judicials s’enfoquen en casos d’assetjament laboral, estrès laboral, discriminació i altres conflictes relacionats amb l’entorn de treball.

Avaluem l‟impacte psicològic de les situacions laborals i proporcionem informació valuosa per al procés legal.

Demana'ns ajuda

Estarem al teu costat per ajudar-te a solucionar el conflicte que tinguis al davant.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?

Nuestro horario:
Lunes a Viernes de 9:00h a 20:00h