Sobre mí

Irene García

Sóc la Irene García, psicòleg especialista en Trastorns D´Ansietat, Teràpia Sexual, Peritatges Judicials i Trastorns de l´estat de l´ànim. Per mi la psicología és un compromís, una passió i la meva vocació.
Amb més de 30 anys d´experiència profesional, sóc la fundadora del Gabinet de Psicologia Catalunya i desenvolupo la meva feina tant a Cerdanyola del Vallés com a Barcelona.

La meva Formació Acadèmica en Psicoteràpia i Psicologia

Llicenciada a la Facultat de Psicologia

Universitat Autónoma de Barcelona (1989-1993)

Doctorat en Psiquiatria i Psicologia Mèdica

Universitat Autónoma de Barcelona (1989-1993)

Postgrau en Capacitació en Peritatge Judicial Psicològic

Universitat de Lleida
(2003-2005)

irene-1

"Empodera't i creix"

Descobreix el teu potencial interior amb el suport dels nostres experts en psicologia.

Per què Psicologia i Psicoteràpia

Al llarg de la meva trajectòria com a psicòloga he treballat amb persones de diferents edats, condicions i necessitats. Cada un dels meus pacients ha reafirmat la meva convicció que la teràpia es basa en el respecte, la confiança i l’empatia, creant un espai segur, lliure de prejudicis i obert perquè puguin enfrontar i superar totes les seves dificultats i inquietuds.

El meu enfocament terapèutic se centra a brindar un tractament personalitzat i adaptat a cada individu, proporcionant eines terapèutiques que puguin aplicar a la seva vida quotidiana per superar obstacles i aconseguir les seves metes. A través d’una comunicació interactiva i empàtica, busco ajudar els meus pacients a manejar l’estrès, l’ansietat, millorar-ne les relacions i regenerar-ne el benestar general.

Si necessiteu suport per manejar l’estrès, l’ansietat, millorar relacions o únicament per regenerar el vostre benestar, m’encantaria ajudar-vos a canviar i trobar les solucions per construir una vida més plena i significativa.

Troba el teu equilibri emocional

Descobriu tècniques per manejar l’estrès, l’ansietat i millorar el vostre benestar mental.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?

Nuestro horario:
Lunes a Viernes de 9:00h a 20:00h