Terapia adults

Teràpies efectives i personalitzades per a adults que busquen superar els desafiaments emocionals i millorar-ne el benestar general. Al nostre centre de salut estem altament capacitats i
compromesos per brindar-te un ambient càlid, confidencial i de suport, on podràs exposar les teves preocupacions i treballar per aconseguir les teves metes.
Oferim una àmplia gamma de teràpies adaptades a les necessitats individuals de cada persona.

Som especialistes en teràpies adaptades a les teves necessitats

Ansietat

Si et trobes lluitant amb l’ansietat, entenem com pot ser debilitant.

Utilitzem tècniques basades en l’evidència per ajudar-te a identificar i desafiar els patrons de pensament i de comportament que contribueixen a la teva ansietat. A través de la teràpia cognitivoconductual i altres modalitats, aprendràs habilitats pràctiques per manejar l’ansietat i recuperar la teva qualitat de vida.

Trastorns

Oferim un enfocament integral i personalitzat en el tractament de diversos trastorns psicològics: Personalitat, Obsessius compulsius, Addictius

El nostre primer pas en el tractament dels trastorns és fer una avaluació exhaustiva per comprendre completament els teus símptomes, desencadenants i factors subjacents. Això ens permet desenvolupar un pla de tractament individualitzat que s’adapti a les necessitats específiques.

Terapia de parella

La teràpia de parella és una altra de les nostres especialitats.

Sabem que les relacions poden ser desafiadores i de vegades poden sorgir dificultats en la comunicació, la intimitat o la resolució de conflictes.

T’oferim un espai segur per explorar els problemes subjacents i treballar en la construcció d’una relació més saludable i satisfactòria.

Depressió

La depressió és un trastorn de salut mental comú que afecta profundament la qualitat de vida dels qui l’experimenten. El nostre enfocament terapèutic per a la depressió es basa en tècniques provades i efectives, com ara la teràpia cognitivoconductual (TCC).

A través de la teràpia aprendràs a reemplaçar aquests patrons amb pensaments més positius i saludables, desenvolupant habilitats d’afrontament efectives i enfortint la teva resiliència emocional.

Teràpia per a disfuncions sexuals

La nostra teràpia de suport per a disfuncions sexuals està dissenyada per abordar les dificultats i els desafiaments en l’àmbit sexual de manera confidencial i compassiva. Entenem que poden afectar tant a nivell físic com emocional, i el nostre objectiu és ajudar-te a recuperar una vida sexual saludable i satisfactòria.

Tant se val el trastorn o la disfunció sexual que enfrontis, som aquí per brindar-te el suport i les eines necessàries per superar els desafiaments.

Estrès post traumàtic

L’estrès post traumàtic pot ser el resultat d’haver experimentat o presenciat un esdeveniment traumàtic, com ara un accident, abús o violència. Per tractar el TEPT us oferim un ambient segur i de suport per processar i superar els efectes duradors del trauma.

Procés del dol

El dol és una experiència natural i personal que segueix a la pèrdua d’un ésser estimat. A Psicologia Catalunya et brindarem un espai segur per expressar les teves emocions i treballar a través de la pèrdua.

La teràpia per al dol s’enfoca a ajudar-te a processar el dolor.

Autocontrol i control d'impulsos

L’autocontrol i control d’impulsos són habilitats fonamentals per mantenir una vida equilibrada i saludable..

T’ajudarem a lluitar contra problemes com ara la ira descontrolada, l’addicció o la dificultat per prendre decisions impulsives.

Construeix relacions saludables

Aprèn a comunicar-te, enfortir els teus vincles i assolir una vida emocional satisfactòria.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?

Nuestro horario:
Lunes a Viernes de 9:00h a 20:00h