Mediació familiar

El nostre objectiu és ajudar les famílies a trobar solucions pacífiques i satisfactòries a través del diàleg i la cooperació, evitant així un llarg i costós procés judicial.

La mediació familiar és un enfocament col·laboratiu que involucra un psicòleg especialitzat en la resolució de conflictes familiars. El psicòleg actua com a facilitador neutral, promovent el diàleg i la comunicació efectiva entre les parts involucrades. A través de sessions de mediació, les famílies tenen l’oportunitat d’expressar les seves preocupacions, interessos i necessitats mentre treballen juntes per arribar a acords que siguin mútuament beneficiosos i tinguin en compte el benestar de tots els membres de la família, especialment dels menors.

familia

El nostre enfocament se centra a proporcionar un ambient segur i confidencial

A psicologia de Catalunya creem un espai on cada membre de la família pugui expressar-se lliurement i ser escoltat de manera respectuosa.

L’assessorament i la gestió de conflictes de família són fonamentals en situacions on les emocions poden estar elevades i les diferències poden semblar insuperables.

A través de la mediació familiar, busquem promoure una comunicació saludable, reduir l’hostilitat i fomentar la col·laboració, tot plegat amb l’objectiu de preservar les relacions familiars i protegir el benestar de tots els involucrats, especialment dels fills.

Si la vostra família es troba enmig d’un conflicte familiar, ja sigui un divorci, una separació o qualsevol altre assumpte que requereixi assessorament i gestió de conflictes, us convidem a explorar els serveis que oferim. Som aquí per ajudar-te a trobar solucions pacífiques i construir un futur més saludable i harmoniós per a tots els membres de la teva família.

No dubtis a contactar-nos per programar una cita i fer el primer pas cap a la resolució de conflictes i la construcció de relacions familiars més sòlides i amoroses.
mediacion-familiar

Construeix relacions saludables

Aprèn a comunicar-te, enfortir els teus vincles i assolir una vida emocional satisfactòria.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?

Nuestro horario:
Lunes a Viernes de 9:00h a 20:00h