Gabinet de Psicologia Catalunya Ripollet

 

Gabinet de Psicologia Catalunya és un centre terapèutic especialitzat en salut mental, amb més de 22 anys d’experiència.
Ens trobem en Ripollet i estem especialitzats en teràpies per a adults i adolescents , mediació familiar i peritatges judicials .

El nostre objectiu es centra en una atenció excel·lent al client , eficient, rigorosa i responsable, que es basa en el respecte a la vida humana i la dignitat de la persona .

Teràpies d’adults i adolescents

Tractem a cada pacient de manera individualitzada i d’acord a les seves necessitats específiques . Ens centrem en l’origen i el desenvolupament de les possibles alteracions patològiques que alteren el benestar del pacient.

En adults avaluem i tractem la depressió, l’estrès, l’ansietat, trastorns alimentaris, de personalitat, de pànic, control d’impulsos, obsessions, disfuncions sexuals, processos de dol i problemes de motivació.

En adolescents es tracten, principalment, trastorns de conducta, comportaments desafiants, dificultats en l’aprenentatge, dèficits en habilitats socials, trastono d’ansietat i pors. depressió i baixa autoestima, problemes de disciplina, fracàs escolar, entre d’altres.

Mediació Familiar

Assessorem i ajudem a resoldre els conflictes que poden sorgir en una parella i que poden afectar la relació entre els membres.

En aquests casos el paper del psicòleg és el de intervenir i promoure el diàleg de manera neutral perquè les dues parts arribin a consensos. D’aquesta manera es pot aconseguir una solució satisfactòria per a ambdues parts i aconseguir que els participants tinguin capacitat d’autogestionar els seus conflictes de manera satisfactòria.

Peritatges judicials

El nostre perit expert està especialitzat en informes pericials per processos de dret civil, de família i laboral .
En cada cas, es porta a terme un estudi exhaustiu del client per avaluar si algun factor psicològic pot estar afectant al contenciós judicial.
A més, assessorem als nostres clients en les seves representació en els tribunals de justícia i actuem davant els jutjats per proveir informació i recomanacions per a l’execució de la sentència.

En Gabinet de Psicologia Catalunya estem compromesos amb la salut i el benestar de tots els nostres pacients i li garantim una atenció de qualitat en totes les consultes.

Consultas EN LÍNEA

Reserva Tu Sesión Online: Concertar Una Cita