Gabinet Psicología Barcelona

Despacho Psicología en Barcelona

Gabinet de Psicologia Catalunya som un centre de teràpia especialitzat amb un equip de professionals especialitzat en salut mental i amb més de 22 anys d’experiència.

Estem ubicats a la plaça Gal·la Placídia nº 8-10-12, 5è – 08006 Barcelona, ​​és una zona molt ben comunicada amb autobusos, metro i ferrocarrils. Mapa

Per a nosaltres és molt important donar una excel·lent atenció al client , rigorosa, eficient i responsable, amb el focus en el respecte de l’ésser humà i la dignitat de les persones.

Teràpies d’adults i adolescents

En qualsevol tipus de teràpia, ja sigui a adults o adolescents, ens dediquem a cada pacient de manera individual i en relació a la patologia específica que presenti. Fem incís en l’origen i el desenvolupament dels símptomes que interfereixen en el benestar del pacient ..

En el cas dels adults, estem especialment preparats per tractar la depressió, l’estrès, l’autoestima, l’ansietat, trastorns alimentaris, obsessions, disfuncions sexuals, trastorns de personalitat, pànic, control d’impulsos, processos de dol i problemes de motivació .

En adolescents, principalment, es treballen trastorns de conducta , dificultats en l’aprenentatge, trastorns d’ansietat, comportaments desafiants, dèficits en habilitats socials, pors, depressió, problemes de disciplina, baixa autoestima, entre d’altres.

Mediació Familiar

Podem assessorar-te a resoldre els conflictes que puguin sorgir dins de la unitat familiar i ajudar a millorar la relació entre els diferents membres.

En aquest cas, el psicòleg té un paper actiu com mediador i promotor del diàleg d’una manera neutra i perquè les dues parts siguin capaços d’arribar a un consens. L’objectiu final és aconseguir la millor solució per a les parts i que la unitat familiar sigui capaç de autogestionar el conflicte amb èxit .

 

Despatx Psicòloga a Barcelona

Peritatges judicials

Quan un contenciós judicial requereix d’una avaluació exhaustiva , el nostre pèrit especialitzat en informes pericials s’encarrega de fer el estudi complet per avaluar si pot afectar algun factor psicològic al procés judicial.

Podem realitzar informes per a processos de dret civil, família i laboral . Assessorem als nostres clients per a la seva presentació en els tribunals. També, actuem davant els jutjats si és necessària la provisió d’informació o alguna recomanació per a l’execució de la sentència.

En Gabinet de Psicologia Catalunya donem molta importància al compromís amb els nostres pacients i al seu salut i benestar . És per això que garantim una atenció personalitzada i de qualitat en cada sessió.

Consultas EN LÍNEA

Reserva Tu Sesión Online: Concertar Una Cita